pungka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pungka

basa Jawa[besut]

pungka

  1. (Kw) ak lêgokan, lêdhok.








Kata kunci/keywords: arti pungka, makna pungka, definisi pungka, tegese pungka, tegesipun pungka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org