punis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

punis

basa Jawa[besut]

punis

  1. krama/ngoko ak putusaning pangadilan;;
Kacocogna karo ponès.







Kata kunci/keywords: arti punis, makna punis, definisi punis, tegese punis, tegesipun punis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.