punjung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

punjung

basa Jawa[besut]

punjung

  1. (Kw) dhuwur;








Kata kunci/keywords: arti punjung, makna punjung, definisi punjung, tegese punjung, tegesipun punjung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org