pupur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pupur

basa Jawa[besut]

pupur

  1. pr ngawekani prakara kang durung kêlakon;








Kata kunci/keywords: arti pupur, makna pupur, definisi pupur, tegese pupur, tegesipun pupur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.