pur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pur krama/ngoko

  1. padha dene kalah (ora ana kang mênang);
  2. pc jumbuh warnane;
  3. (utawa dipurake) êngg lunas, sah.








Kata kunci/keywords: arti pur, makna pur, definisi pur, tegese pur, tegesipun pur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org