Menyang kontèn

puru

Saka Wikisastra, bausastra mardika

puru

basa Jawa[besut]

puru

  1. krama/ngoko (lemah puru) bangsaning lelara kulit.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti puru, makna puru, definisi puru, tegese puru, tegesipun puru

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.