purwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

purwa

basa Jawa[besut]

purwa

  1. (Kw) diwiwiti, digawe;;
Kacocogna karo wayang-purwa, murwa.








Kata kunci/keywords: arti purwa, makna purwa, definisi purwa, tegese purwa, tegesipun purwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org