pusa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pusa

basa Jawa[besut]

pusa

  1. êngg krama/ngoko ora ana pamêtune (tmr. sawah lsp);








Kata kunci/keywords: arti pusa, makna pusa, definisi pusa, tegese pusa, tegesipun pusa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org