puspita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

puspita

basa Jawa[besut]

puspita

  1. (Snk) (Kw) kêmbang.








Kata kunci/keywords: arti puspita, makna puspita, definisi puspita, tegese puspita, tegesipun puspita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.