pustaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pustaka

basa Jawa[besut]

pustaka

  1. (Snk) (Kw) layang, buku.








Kata kunci/keywords: arti pustaka, makna pustaka, definisi pustaka, tegese pustaka, tegesipun pustaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org