putra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

krama

basa Jawa[besut]

putra

  1. ki anak;








Kata kunci/keywords: arti putra, makna putra, definisi putra, tegese putra, tegesipun putra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.