putra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

putra

basa Jawa[besut]

putra

  1. ki anak;








Kata kunci/keywords: arti putra, makna putra, definisi putra, tegese putra, tegesipun putra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org