putri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

putri

  1. krama/ngoko anaking ratu (para luhur) kang wadon (lumrahe ing crita);
  2. ki wadon.








Kata kunci/keywords: arti putri, makna putri, definisi putri, tegese putri, tegesipun putri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.