Menyang kontèn

putri

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

putri

  1. krama/ngoko anaking ratu (para luhur) kang wadon (lumrahé ing crita);
  2. ki wadon.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti putri, makna putri, definisi putri, tegese putri, tegesipun putri

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.