putri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

putri

  1. krama/ngoko anaking ratu (para luhur) kang wadon (lumrahe ing crita);
  2. ki wadon.








Kata kunci/keywords: arti putri, makna putri, definisi putri, tegese putri, tegesipun putriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org