putus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

putus

basa Jawa[besut]

putus

  1. ak diadili ditêtêpake sapa kang salah;








Kata kunci/keywords: arti putus, makna putus, definisi putus, tegese putus, tegesipun putus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.