putusan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

putusan

basa Jawa[besut]

putusan

  1. ki ak kongkonan;;
Kacocogna karo utus.








Kata kunci/keywords: arti putusan, makna putusan, definisi putusan, tegese putusan, tegesipun putusan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org