rèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rèn

basa Jawa[besut]

rèn

  1. pc êrèn (papan sing akèh êrine).








Kata kunci/keywords: arti rèn, makna rèn, definisi rèn, tegese rèn, tegesipun rèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.