Menyang kontèn

rèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

rèn

basa Jawa[besut]

rèn

  1. pc erèn (papan sing akèh eriné).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rèn, makna rèn, definisi rèn, tegese rèn, tegesipun rèn

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.