rèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rèni

basa Jawa[besut]

rèni

  1. (Kw) (bocah, wong) wadon.








Kata kunci/keywords: arti rèni, makna rèni, definisi rèni, tegese rèni, tegesipun rèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.