rêkès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rêkès (Wl) krama/ngoko

  1. layang panyuwunan;
  2. nglakokake layang panyuwunan.








Kata kunci/keywords: arti rêkès, makna rêkès, definisi rêkès, tegese rêkès, tegesipun rêkès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org