rêko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rêko

basa Jawa[besut]

rêko

  1. (Kw) tumuli, nuli;;
Kacocogna karo rêke.








Kata kunci/keywords: arti rêko, makna rêko, definisi rêko, tegese rêko, tegesipun rêko
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org