racak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

racak

basa Jawa[besut]

racak

  1. digawe padha.







Kata kunci/keywords: arti racak, makna racak, definisi racak, tegese racak, tegesipun racak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.