racun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

racun

basa Jawa[besut]

racun

  1. krama/ngoko upas, wisa (asal saka têtuwuhan);








Kata kunci/keywords: arti racun, makna racun, definisi racun, tegese racun, tegesipun racun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.