rad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rad (Wl) krama/ngoko

  1. kêklumpukaning wong sing kajibah ngrêmbug utawa awèh pamrayoga;
  2. pc pamrayoga, pirêmbug.








Kata kunci/keywords: arti rad, makna rad, definisi rad, tegese rad, tegesipun rad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.