rad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

rad (Wl) krama/ngoko

  1. kêklumpukaning wong sing kajibah ngrêmbug utawa awèh pamrayoga;
  2. pc pamrayoga, pirêmbug.








Kata kunci/keywords: arti rad, makna rad, definisi rad, tegese rad, tegesipun radBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org