radan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

radan

basa Jawa[besut]

radan

  1. êngg rada.







Kata kunci/keywords: arti radan, makna radan, definisi radan, tegese radan, tegesipun radan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.