radi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

radi

basa Jawa[besut]

radi

krama
Krama radi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rada.








Kata kunci/keywords: arti radi, makna radi, definisi radi, tegese radi, tegesipun radi Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org