radi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

radi

basa Jawa[besut]

radi

krama
Krama radi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rada.








Kata kunci/keywords: arti radi, makna radi, definisi radi, tegese radi, tegesipun radi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.