radin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

radin

basa Jawa[besut]

radin

krama
Krama radin
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rata.








Kata kunci/keywords: arti radin, makna radin, definisi radin, tegese radin, tegesipun radinBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org