radyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

radyan

basa Jawa[besut]

radyan

  1. (Kw) radèn.







Kata kunci/keywords: arti radyan, makna radyan, definisi radyan, tegese radyan, tegesipun radyan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.