raga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raga

basa Jawa[besut]

raga

  1. pêprênthêlan sing digawe bênang mas (salaka).








Kata kunci/keywords: arti raga, makna raga, definisi raga, tegese raga, tegesipun raga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org