raga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

raga

basa Jawa[besut]

raga

  1. pêprênthêlan sing digawe bênang mas (salaka).








Kata kunci/keywords: arti raga, makna raga, definisi raga, tegese raga, tegesipun raga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.