ragas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ragas

basa Jawa[besut]

ragas

  1. utawa ragasan krama/ngoko ragangan balunganing (ula, kodhok lsp);







Kata kunci/keywords: arti ragas, makna ragas, definisi ragas, tegese ragas, tegesipun ragas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.