ragas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ragas

basa Jawa[besut]

ragas

  1. utawa ragasan krama/ngoko ragangan balunganing (ula, kodhok lsp);








Kata kunci/keywords: arti ragas, makna ragas, definisi ragas, tegese ragas, tegesipun ragas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org