rajah-tamah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rajah-tamah

basa Jawa[besut]

rajah-tamah

  1. (Snk) (Kw) pêpenginan sarta kamurkaning ati.








Kata kunci/keywords: arti rajah-tamah, makna rajah-tamah, definisi rajah-tamah, tegese rajah-tamah, tegesipun rajah-tamah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org