rajaniti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rajaniti (Snk) (Kw)

  1. pangadilan;
  2. babagan pangrèh praja.








Kata kunci/keywords: arti rajaniti, makna rajaniti, definisi rajaniti, tegese rajaniti, tegesipun rajaniti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org