rajaos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rajaos

basa Jawa[besut]

rajaos

  1. êngg
krama
Krama rajaos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

rêjasa.








Kata kunci/keywords: arti rajaos, makna rajaos, definisi rajaos, tegese rajaos, tegesipun rajaos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.