rajata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

rajata

basa Jawa[besut]

rajata

  1. (Snk) (Kw) salaka.








Kata kunci/keywords: arti rajata, makna rajata, definisi rajata, tegese rajata, tegesipun rajataBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org