raka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

raka

basa Jawa[besut]

raka

  1. ki kakang.







Kata kunci/keywords: arti raka, makna raka, definisi raka, tegese raka, tegesipun raka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.