rakit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rakit

basa Jawa[besut]

rakit

  1. masang jaran lsp;







Kata kunci/keywords: arti rakit, makna rakit, definisi rakit, tegese rakit, tegesipun rakit

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.