rakitan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rakitan

basa Jawa[besut]

rakitan

  1. (g) êngg pc sênadyan; wc ora ketang.







Kata kunci/keywords: arti rakitan, makna rakitan, definisi rakitan, tegese rakitan, tegesipun rakitan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.