raksasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raksasa

basa Jawa[besut]

raksasa

  1. (Snk) (Kw) buta.








Kata kunci/keywords: arti raksasa, makna raksasa, definisi raksasa, tegese raksasa, tegesipun raksasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org