rama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rama

  1. ki bapa;
  2. êngg krama/ngoko bapa, bapak.








Kata kunci/keywords: arti rama, makna rama, definisi rama, tegese rama, tegesipun rama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.