rambutan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rambutan

basa Jawa[besut]

rambutan

  1. krama/ngoko araning wit sarta wohe.








Kata kunci/keywords: arti rambutan, makna rambutan, definisi rambutan, tegese rambutan, tegesipun rambutan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.