rame

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rame

basa Jawa[besut]

rame

  1. krama/ngoko nywara sêru, gumêdêr, akèh wonge;







Kata kunci/keywords: arti rame, makna rame, definisi rame, tegese rame, tegesipun rame

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.