rame

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

rame

basa Jawa[besut]

rame

  1. krama/ngoko nywara sêru, gumêdêr, akèh wonge;








Kata kunci/keywords: arti rame, makna rame, definisi rame, tegese rame, tegesipun rameBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org