rami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rami

basa Jawa[besut]

rami

  1. krama/ngoko araning têtuwuhan sing kulite kêna dianggo tali.








Kata kunci/keywords: arti rami, makna rami, definisi rami, tegese rami, tegesipun rami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.