ramon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ramon krama/ngoko

  1. bêbantên, wong kang dikaniaya;
  2. kayu lsp. sing dianggo cêkêlan ing nalikane nglangi supaya ora klêlêp.








Kata kunci/keywords: arti ramon, makna ramon, definisi ramon, tegese ramon, tegesipun ramon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org