rampe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rampe

basa Jawa[besut]

rampe

  1. krama/ngoko pasuguh (panganan lsp);








Kata kunci/keywords: arti rampe, makna rampe, definisi rampe, tegese rampe, tegesipun rampe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.