rampung

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rampung

basa Jawa[besut]

rampung

  1. krama/ngoko wis dadi (tmr. garapan, pagawean), wis êntèk (tmr. tandang-tanduk, prakara lsp);







Kata kunci/keywords: arti rampung, makna rampung, definisi rampung, tegese rampung, tegesipun rampung

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.