ran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

ran

basa Jawa[besut]

ran

  1. wc aran.








Kata kunci/keywords: arti ran, makna ran, definisi ran, tegese ran, tegesipun ran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.