rancak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rancak

basa Jawa[besut]

rancak

  1. ngêthoki kayu cilik-cilik.








Kata kunci/keywords: arti rancak, makna rancak, definisi rancak, tegese rancak, tegesipun rancak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.