Menyang kontèn

rancangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

rancangan
Lingga: (rancang)

  1. nggathuk-nggathukaké sarta nata rèngrèngan, cengkorongan lsp;
  2. cengkorongan kang bakal diedegi omah lsp;
  3. êngg pc rantaman bakal wetuning dhuwit (wragad);
  4. pc niyat, sedya.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rancangan, makna rancangan, definisi rancangan, tegese rancangan, tegesipun rancangan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.