rancangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rancangan
Lingga: (rancang)

  1. nggathuk-nggathukake sarta nata rèngrèngan, cêngkorongan lsp;
  2. cêngkorongan kang bakal diêdêgi omah lsp;
  3. êngg pc rantaman bakal wêtuning dhuwit (wragad);
  4. pc niyat, sêdya.








Kata kunci/keywords: arti rancangan, makna rancangan, definisi rancangan, tegese rancangan, tegesipun rancangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org