rang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rang

basa Jawa[besut]

rang

  1. gatêlên marga kêlêbon rang.








Kata kunci/keywords: arti rang, makna rang, definisi rang, tegese rang, tegesipun rang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.