rang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

rang

basa Jawa[sunting]

rang

  1. gatêlên marga kêlêbon rang.








Kata kunci/keywords: arti rang, makna rang, definisi rang, tegese rang, tegesipun rangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=rang&oldid=101915"