rangsêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rangsêl

basa Jawa[besut]

rangsêl

  1. (Wl) krama/ngoko tas gendhongan wadhah pangan lsp.







Kata kunci/keywords: arti rangsêl, makna rangsêl, definisi rangsêl, tegese rangsêl, tegesipun rangsêl

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.