Menyang kontèn

rante

Saka Wikisastra, bausastra mardika

ranté

basa Jawa[besut]

ranté

  1. krama/ngoko gelangan wesi lsp. rerèntèngan dianggo nalèni, nggegèrèd lsp;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rante, makna rante, definisi rante, tegese rante, tegesipun rante

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.