rante

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rante

basa Jawa[besut]

rante

  1. krama/ngoko gêlangan wêsi lsp. rêrèntèngan dianggo nalèni, nggêgèrèd lsp;








Kata kunci/keywords: arti rante, makna rante, definisi rante, tegese rante, tegesipun rante
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.