rapal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rapal

basa Jawa[besut]

rapal

  1. (Ar) krama/ngoko lapal.








Kata kunci/keywords: arti rapal, makna rapal, definisi rapal, tegese rapal, tegesipun rapal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.