rara

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

rara

basa Jawa[besut]

rara

  1. (Kw) prawan;;
Kacocogna karo lara.







Kata kunci/keywords: arti rara, makna rara, definisi rara, tegese rara, tegesipun rara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.